Blogger Backgrounds

SeLamat Datang

JANGAN Lupa Followers. .

Thursday, 28 June 2012

MissSuperBestiee


Mar rindu sangatII dekat dia. 
(HANYA ALLAH YANG TAHU BETAPA RINDUNYA)
Sekarang dia da berubah....? Kenpa? Mar selalu tertanyaII.
Adakah dia benci Mar? Tapi ap salah Mar pada dia?
Kalau takde dia dlm ***** toeh Mar selalu tanya dekat Mai.
Mana dia? Dulu Mar memang ade perasaan pada dia. 
Tapi Mar sedar Mar tak layak untuk dia. Tapeee ,
 Mar tanak pakse, Cukop sekadar berkawan 
pon dah buat Mar happy sngtII.
 Mar Rindu dia gilaII. Mar tak faham la kenapa 
dia buat Mar acam niyy.Ap salah Mar pon Mar tak tahu.
 If Mar buat salah bgtaw la.
Mar selalu rasa bersalah. Mar selalu cari salah toe? 
Adakah dia betolII benci Mar? Mar mintak maaf :/
Tolong la jangan buat mcm niy. PELEASEEEE !
Mar tak sangg0p laaa. Mar syg dia sesangat as a friend. 
Tolong bgtawww ap salah Mar????? Pleaseeee !
Mar merayu. tolong jngan buat Mar mcm niy.
Tak tenang hidop tawwww :'(

I LOVE YOUU BESTIEE

Sunday, 24 June 2012

Nak post SAJEE








HayyyyyyyHaiiii sayang:*
Hahariyytoehh exam berkk. Takot :<
Tpi aku da berusaha supaya tade agy failed? 
Aku tetakot sesangat bila ade failed. (SHY)
Daa serikk dapat failedd nohh. 
Doakan akuu:* loveyoubabeee :)
Aku nak cerita pasal pakwe gedik akuee toh.
a.k.a gedik. betol ah~ kejam kann:*
Kesah pulak akuu? Bwerkkk :p
Gedik toeh aku jumpa dekat faceBUKU taww.
Diaa duduk *lupaaII  -------> teroxx? 
Ahhhhh , suka hati laaa ! Diamm ','
Gedik aku niyy awesome. a.k.a romantikk~
Ahhhh , romantik ur sngt. Tuihhhh :p Ngekk !
Gedik aku niyy daa tua taww. HAHA ;)
dia form 4. Tuaa ur toeh. a.k.a pakCik~ 
Aku form 2 , beza umo aku ngan dia 3 taonn kan? *entaII
kesah plak aku? Gedik aku bukan kauu ! PuihhhhII
Gedik niyy aku sayang gilaII. Gedik a.k.a Gemokk. 
HAHAHH:* kekisah pulak kenn? 
Gedik aku niyy dia taktaooo~ acam mana. 
bebelom pena jmpee berkkk~ KuhhhII
Acam mana eakk dia? ^o0oww^ 
Nama gedik aku niyy. Muhammad Syafiq Bin Abu. *taksilapp
Aku haropp dia setia , ikhlass and everything. Mcm yang aku nakk.
Aku akan cuba terima dia seadanyaa. Nanti aku nak jmpe gedik.
dekat MALL. bilaa? Adee urh~ Werkkk :p
Nampak aku tegoo taww. sayang kauu semuaa.
Tak sabar nak jumpa GEDIK aku niyyy. HAHA ;)
Bilaaa buley jumpa dia eakk? *misssSESANGAT
Jangan rampas dia dari aku Insyaallah aku tak buley nak hidop kot.
Sapee amek diaa aku bunuh kauu. *joke Hanyaa ALLAH & fmly dia.

Siti Mariam LOVE Muhammad Syafiq  






StroyyMoryyySAJEE

HaaayyyyHaiiii. . Assalamualaikum. (TENGOK GAMBA DULU)


Tawuuu sapee baju hijauu toe? Kawan kitaaa laaa. 
Nak kenal? takbolehh:* Hempokk kanggg. Ngekk !
Kitaa yang baju hitam + putih toeh. Kita tak lawa mana pungg.
Tahu awek kau lawaa. K,diammm ! Haha:*
Time niy tengah sambot *HARI GURU*
Kau ade? Takdee kan. K,shuttt ! Huhu. .


Jyeah - APPROVED:*
Aku dah ade pakwe kauu adee? 
Aku tahu laaa daa lamee. *jelly
Aku sygss diaa sesangat. (LOVEYOUSOMUCH)
Dahh , DIAM~


Nak pegi sekolaaa~ Aku budakk sekola lagi laaa. 
Nama aku fullyII Siti Mariam Bt Latiff. Age aku 14 tao0n.
Mak aku orang Kelantan. Ayah aku orang Johor. Ngek !
Aku sygg kedua-dua Ibu-Ayah.
Nak story. Ayah aku meninggal masa umo aku 3 tahonn berkk~
Sedeihh '.' sekarang aku cuma ade Ibu. Ibu laa everything. Jyeah.
Tak lupa jgax family aku , kakakankadabagngankad dan kengkawan.
Aku syggggss korang semuaa '==="


Nama : Lina Norani bin taktaoo. *soriee
Age : 14 years old. Stay : Parit Rajaa. 
Kenal diaa neyy takk? Kenal? Heheee:*
Aku nak cakap sesungguhnyaa. 
Aku amat dan teramat sayang dia niy.
Walaupun tak rapat manee. 
But dia uh yang selalu ade disamping aku.
Sebab toeh aku gilaII syg dia. Lebiyuu babee:*
Sayang aku at dia takpyaoh akp. *BFF
Jangan jelly berkkk~ Ngekkk !


Hoooooo~ Yangg niyy pung sama , aku syg jgakkk.
Dia niy kawan yang selalu ade di dalam classs.
 Time susah senang dengan dia laa.
Diaa niy carring sngt pasal aku. Diaa niy gembeng taww.
 Kalo aku marah dia.
Takpyoh akp , Nangis laa diaa. HeheeII
Diaa niy comel berkkk~ HehekkII
Aku sayang dia sampai nafas aku berhenti. 
Amacam? Sweet tokk?
Ecehh , G.E.D.I.K plak ayat aku toeh.
Kayy , DIAMmm~ HukII


Heyyyy ! Cunn bebeno kan awek aku niyyy? *joke
K,perasann. Dia niyy daa berpunya berkkk~ 
Pakwe diaa boleyy laaa.
hahhaahhaII. Kayy , diam uhh. Kaki nakk? .==='
Diaa neyy kawan aku paling cun. *TIPUUUU
bebetol laaa. Dia niyyy aku syg jgakk. Sayang sesangat. 

Siti Mariam Binti Latiff. 14 tao0n.