Blogger Backgrounds

SeLamat Datang

JANGAN Lupa Followers. .

Sunday, 24 June 2012

StroyyMoryyySAJEE

HaaayyyyHaiiii. . Assalamualaikum. (TENGOK GAMBA DULU)


Tawuuu sapee baju hijauu toe? Kawan kitaaa laaa. 
Nak kenal? takbolehh:* Hempokk kanggg. Ngekk !
Kitaa yang baju hitam + putih toeh. Kita tak lawa mana pungg.
Tahu awek kau lawaa. K,diammm ! Haha:*
Time niy tengah sambot *HARI GURU*
Kau ade? Takdee kan. K,shuttt ! Huhu. .


Jyeah - APPROVED:*
Aku dah ade pakwe kauu adee? 
Aku tahu laaa daa lamee. *jelly
Aku sygss diaa sesangat. (LOVEYOUSOMUCH)
Dahh , DIAM~


Nak pegi sekolaaa~ Aku budakk sekola lagi laaa. 
Nama aku fullyII Siti Mariam Bt Latiff. Age aku 14 tao0n.
Mak aku orang Kelantan. Ayah aku orang Johor. Ngek !
Aku sygg kedua-dua Ibu-Ayah.
Nak story. Ayah aku meninggal masa umo aku 3 tahonn berkk~
Sedeihh '.' sekarang aku cuma ade Ibu. Ibu laa everything. Jyeah.
Tak lupa jgax family aku , kakakankadabagngankad dan kengkawan.
Aku syggggss korang semuaa '==="


Nama : Lina Norani bin taktaoo. *soriee
Age : 14 years old. Stay : Parit Rajaa. 
Kenal diaa neyy takk? Kenal? Heheee:*
Aku nak cakap sesungguhnyaa. 
Aku amat dan teramat sayang dia niy.
Walaupun tak rapat manee. 
But dia uh yang selalu ade disamping aku.
Sebab toeh aku gilaII syg dia. Lebiyuu babee:*
Sayang aku at dia takpyaoh akp. *BFF
Jangan jelly berkkk~ Ngekkk !


Hoooooo~ Yangg niyy pung sama , aku syg jgakkk.
Dia niy kawan yang selalu ade di dalam classs.
 Time susah senang dengan dia laa.
Diaa niy carring sngt pasal aku. Diaa niy gembeng taww.
 Kalo aku marah dia.
Takpyoh akp , Nangis laa diaa. HeheeII
Diaa niy comel berkkk~ HehekkII
Aku sayang dia sampai nafas aku berhenti. 
Amacam? Sweet tokk?
Ecehh , G.E.D.I.K plak ayat aku toeh.
Kayy , DIAMmm~ HukII


Heyyyy ! Cunn bebeno kan awek aku niyyy? *joke
K,perasann. Dia niyy daa berpunya berkkk~ 
Pakwe diaa boleyy laaa.
hahhaahhaII. Kayy , diam uhh. Kaki nakk? .==='
Diaa neyy kawan aku paling cun. *TIPUUUU
bebetol laaa. Dia niyyy aku syg jgakk. Sayang sesangat. 

Siti Mariam Binti Latiff. 14 tao0n.












0 comments: