Blogger Backgrounds

SeLamat Datang

JANGAN Lupa Followers. .

Thursday, 28 June 2012

MissSuperBestiee


Mar rindu sangatII dekat dia. 
(HANYA ALLAH YANG TAHU BETAPA RINDUNYA)
Sekarang dia da berubah....? Kenpa? Mar selalu tertanyaII.
Adakah dia benci Mar? Tapi ap salah Mar pada dia?
Kalau takde dia dlm ***** toeh Mar selalu tanya dekat Mai.
Mana dia? Dulu Mar memang ade perasaan pada dia. 
Tapi Mar sedar Mar tak layak untuk dia. Tapeee ,
 Mar tanak pakse, Cukop sekadar berkawan 
pon dah buat Mar happy sngtII.
 Mar Rindu dia gilaII. Mar tak faham la kenapa 
dia buat Mar acam niyy.Ap salah Mar pon Mar tak tahu.
 If Mar buat salah bgtaw la.
Mar selalu rasa bersalah. Mar selalu cari salah toe? 
Adakah dia betolII benci Mar? Mar mintak maaf :/
Tolong la jangan buat mcm niy. PELEASEEEE !
Mar tak sangg0p laaa. Mar syg dia sesangat as a friend. 
Tolong bgtawww ap salah Mar????? Pleaseeee !
Mar merayu. tolong jngan buat Mar mcm niy.
Tak tenang hidop tawwww :'(

I LOVE YOUU BESTIEE

Sunday, 24 June 2012

Nak post SAJEE








HayyyyyyyHaiiii sayang:*
Hahariyytoehh exam berkk. Takot :<
Tpi aku da berusaha supaya tade agy failed? 
Aku tetakot sesangat bila ade failed. (SHY)
Daa serikk dapat failedd nohh. 
Doakan akuu:* loveyoubabeee :)
Aku nak cerita pasal pakwe gedik akuee toh.
a.k.a gedik. betol ah~ kejam kann:*
Kesah pulak akuu? Bwerkkk :p
Gedik toeh aku jumpa dekat faceBUKU taww.
Diaa duduk *lupaaII  -------> teroxx? 
Ahhhhh , suka hati laaa ! Diamm ','
Gedik aku niyy awesome. a.k.a romantikk~
Ahhhh , romantik ur sngt. Tuihhhh :p Ngekk !
Gedik aku niyy daa tua taww. HAHA ;)
dia form 4. Tuaa ur toeh. a.k.a pakCik~ 
Aku form 2 , beza umo aku ngan dia 3 taonn kan? *entaII
kesah plak aku? Gedik aku bukan kauu ! PuihhhhII
Gedik niyy aku sayang gilaII. Gedik a.k.a Gemokk. 
HAHAHH:* kekisah pulak kenn? 
Gedik aku niyy dia taktaooo~ acam mana. 
bebelom pena jmpee berkkk~ KuhhhII
Acam mana eakk dia? ^o0oww^ 
Nama gedik aku niyy. Muhammad Syafiq Bin Abu. *taksilapp
Aku haropp dia setia , ikhlass and everything. Mcm yang aku nakk.
Aku akan cuba terima dia seadanyaa. Nanti aku nak jmpe gedik.
dekat MALL. bilaa? Adee urh~ Werkkk :p
Nampak aku tegoo taww. sayang kauu semuaa.
Tak sabar nak jumpa GEDIK aku niyyy. HAHA ;)
Bilaaa buley jumpa dia eakk? *misssSESANGAT
Jangan rampas dia dari aku Insyaallah aku tak buley nak hidop kot.
Sapee amek diaa aku bunuh kauu. *joke Hanyaa ALLAH & fmly dia.

Siti Mariam LOVE Muhammad Syafiq  






StroyyMoryyySAJEE

HaaayyyyHaiiii. . Assalamualaikum. (TENGOK GAMBA DULU)


Tawuuu sapee baju hijauu toe? Kawan kitaaa laaa. 
Nak kenal? takbolehh:* Hempokk kanggg. Ngekk !
Kitaa yang baju hitam + putih toeh. Kita tak lawa mana pungg.
Tahu awek kau lawaa. K,diammm ! Haha:*
Time niy tengah sambot *HARI GURU*
Kau ade? Takdee kan. K,shuttt ! Huhu. .


Jyeah - APPROVED:*
Aku dah ade pakwe kauu adee? 
Aku tahu laaa daa lamee. *jelly
Aku sygss diaa sesangat. (LOVEYOUSOMUCH)
Dahh , DIAM~


Nak pegi sekolaaa~ Aku budakk sekola lagi laaa. 
Nama aku fullyII Siti Mariam Bt Latiff. Age aku 14 tao0n.
Mak aku orang Kelantan. Ayah aku orang Johor. Ngek !
Aku sygg kedua-dua Ibu-Ayah.
Nak story. Ayah aku meninggal masa umo aku 3 tahonn berkk~
Sedeihh '.' sekarang aku cuma ade Ibu. Ibu laa everything. Jyeah.
Tak lupa jgax family aku , kakakankadabagngankad dan kengkawan.
Aku syggggss korang semuaa '==="


Nama : Lina Norani bin taktaoo. *soriee
Age : 14 years old. Stay : Parit Rajaa. 
Kenal diaa neyy takk? Kenal? Heheee:*
Aku nak cakap sesungguhnyaa. 
Aku amat dan teramat sayang dia niy.
Walaupun tak rapat manee. 
But dia uh yang selalu ade disamping aku.
Sebab toeh aku gilaII syg dia. Lebiyuu babee:*
Sayang aku at dia takpyaoh akp. *BFF
Jangan jelly berkkk~ Ngekkk !


Hoooooo~ Yangg niyy pung sama , aku syg jgakkk.
Dia niy kawan yang selalu ade di dalam classs.
 Time susah senang dengan dia laa.
Diaa niy carring sngt pasal aku. Diaa niy gembeng taww.
 Kalo aku marah dia.
Takpyoh akp , Nangis laa diaa. HeheeII
Diaa niy comel berkkk~ HehekkII
Aku sayang dia sampai nafas aku berhenti. 
Amacam? Sweet tokk?
Ecehh , G.E.D.I.K plak ayat aku toeh.
Kayy , DIAMmm~ HukII


Heyyyy ! Cunn bebeno kan awek aku niyyy? *joke
K,perasann. Dia niyy daa berpunya berkkk~ 
Pakwe diaa boleyy laaa.
hahhaahhaII. Kayy , diam uhh. Kaki nakk? .==='
Diaa neyy kawan aku paling cun. *TIPUUUU
bebetol laaa. Dia niyyy aku syg jgakk. Sayang sesangat. 

Siti Mariam Binti Latiff. 14 tao0n.












Tuesday, 13 March 2012

Hang0ut ;>

Hang0ut.,/ Cuti sek0lah pegy mne jek k0rang ?
untonglahhhh k0ranxx. ermmmm,aq0 ? ;<
ceyhhhh,mle lahh mke cuak aq0 t0ehh.,/
ermmmmmm,aq0 p0n hang jgakk,. 
but dekad jex., Beee Peeee Mallll.
ermmmm,Sabtu hry t0eh aq0 dahh pergi Mall., 
teman kwan aq0 beli BARANX foli0.
it0 p0n pg kejap jexx.,
ermm,kul 2.00 dah blek.,
ermmm,so0ry akq miera & donat.
kite tak tahu akq prgi ., ermm,so0ry-II.
ermm,akq len kly la0 free kte tw0n sme-II eahh., hehe.
ermmm,hari ny aq0 maybe tw0n Beee Peee Malll.
kawan-II karib aq0 semua ajax.
tapi,aq0 tak tahu b0le pg ke tidak.,
ermmmmm,aq0 tak nak pergi sebab aq0 x nak jmpe EX aq0.
errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ermmmmmmmmmmmmm.,

klau aq0 tw0n Mall kte meet at cne auw.,
lau rse knal,tg0r je lahh auw.
aq0 tak kesahhh ! aq0 tak s0mb0nx. hehe., /
0k , PAPAI.

Saturday, 11 February 2012

:| AWAK BAGI SAYA BUNGA |:

WH0 ( ? ) hahaha . 
Bukan PAKWE lahh . 
KAWAN kitaaa . 
ermm , awak TERIMA KASIH .
kitaa nak amek gmba bunga nya but bunganya.
tadi kitaa ltax at MEJA tau .
lpasue bunga pnyea plastic . dahh terk0yak sedikt. .
sebab adek sedara kitaa buat main. . '.'
ermmm , HAHA '.' 
so0ry2x . . bukan x MENGHARGAI .
Maaf awak . kita sangad MENGHARGAI .
but nape kasi kitaa ? kita n0thing rely kan. . xpe lahh .
btw THANZZ. . kita sayanxx awak s0 muchh . ngekk .





Wednesday, 8 February 2012

Kau Buat Ak0 -----> Ak0 Blas ( ! )

MUAHAHAH ( ! ) Kesah pul0x ak0 ( ? )
Jangan Cari psal lahh KAWAN .
ka0 JUAL MAHAL . Bila ak0 tnyew ( ! ) Bila ak0 mntak ( ! )
n0w , HAMEK kau . Giliran ak0 pul0x JUAL MAHAL .
Amacam ? Best ! 
PADAN MUKA KAU  ( ! )
Ak0 Dah x ma0 KAWAN ka0 lagi ( ! )
kau x rty MENGHARGAI . WEkkk  =p
sape sw0h ? adeKAH ak0 sr0h ?
x kan . len kaly jgan CARI PSAL .
Mulai ary niy ak0 nak tng0k b0leh ke ka0 buat smua t0e sndiri. .
HAHAAHA :D
MEm0ry ka0 dkat KEPALA AK0. .
s0 , Abes lahh kaw budaxx. . 
Kau buat ak0 , ak0 d0uble buat ka0. .
Baru ADIL kan syanxx ?
0k2x . . sudahh lahh . .
mlas dahh Cerita psal budax mcm kam0 ! 
0kayh . PAPAI . wul0ve y0u !

Panas Gilaa Bhaiii ----> Cikgu 0uw Cikgu ( ! )

Whuhuhh ( ! ) Semalam kena jemur dkat tengah PANAS ( ! )
Cikgu x b0le buat tmpat REDUP agy ker ( ? ) 
Terlalau Redup t0ehh ( ! ) Semalam , mmg ak0 x puas HATI ( ! ) 
Niyy PENGAWAS punya psal lahh. . nak buat PRATISE. .
unt0x Hari Isnin nnty smpy kne mcm t0ehh  ( ! )
Erhhhh ( ! ) JUMAAT niyh kena datanx AWAL ( ! ) 
Cikgu 0uw Cikgu saya x biasa bag0n pAGI .
Tapi kalau saya pegi PAGi dapat jumpe dia . 
0k,SER0N0K ( ! )
TERIMA KASIH GURU ( ! )
BUT semalam , nak MENANGIS ak0. .
Dahh lahh kne berdiri dkat tgah PANAS .
0k , bukan ak0 s0ranx. . RAMAI ( ! )
Kulit saya dahh gelap , Cikgu x pyahh lahh nak GELAP kan lagy .
Muahahaaha ( ! ) Grrrr '.'
LAen kaly SUMPAH tak nak PERGI .
Kalau terpaksa , HATI x akan RELA ( ! ) Ngek !
Dahh lahh Belakang - Depan ak0 B0y ( ! ) Grrrr . 
please lahh weyh , Grrr .
SAKIT HATi NiY ( ! ) huhu. .
0k . Malas dahh nak St0ry m0ry. . 
sampai sini jeak ( ! ) Papai . Muahh bnyak2x. . hehee. .