Blogger Backgrounds

SeLamat Datang

JANGAN Lupa Followers. .

Thursday, 28 June 2012

MissSuperBestiee


Mar rindu sangatII dekat dia. 
(HANYA ALLAH YANG TAHU BETAPA RINDUNYA)
Sekarang dia da berubah....? Kenpa? Mar selalu tertanyaII.
Adakah dia benci Mar? Tapi ap salah Mar pada dia?
Kalau takde dia dlm ***** toeh Mar selalu tanya dekat Mai.
Mana dia? Dulu Mar memang ade perasaan pada dia. 
Tapi Mar sedar Mar tak layak untuk dia. Tapeee ,
 Mar tanak pakse, Cukop sekadar berkawan 
pon dah buat Mar happy sngtII.
 Mar Rindu dia gilaII. Mar tak faham la kenapa 
dia buat Mar acam niyy.Ap salah Mar pon Mar tak tahu.
 If Mar buat salah bgtaw la.
Mar selalu rasa bersalah. Mar selalu cari salah toe? 
Adakah dia betolII benci Mar? Mar mintak maaf :/
Tolong la jangan buat mcm niy. PELEASEEEE !
Mar tak sangg0p laaa. Mar syg dia sesangat as a friend. 
Tolong bgtawww ap salah Mar????? Pleaseeee !
Mar merayu. tolong jngan buat Mar mcm niy.
Tak tenang hidop tawwww :'(

I LOVE YOUU BESTIEE

Sunday, 24 June 2012

Nak post SAJEE








HayyyyyyyHaiiii sayang:*
Hahariyytoehh exam berkk. Takot :<
Tpi aku da berusaha supaya tade agy failed? 
Aku tetakot sesangat bila ade failed. (SHY)
Daa serikk dapat failedd nohh. 
Doakan akuu:* loveyoubabeee :)
Aku nak cerita pasal pakwe gedik akuee toh.
a.k.a gedik. betol ah~ kejam kann:*
Kesah pulak akuu? Bwerkkk :p
Gedik toeh aku jumpa dekat faceBUKU taww.
Diaa duduk *lupaaII  -------> teroxx? 
Ahhhhh , suka hati laaa ! Diamm ','
Gedik aku niyy awesome. a.k.a romantikk~
Ahhhh , romantik ur sngt. Tuihhhh :p Ngekk !
Gedik aku niyy daa tua taww. HAHA ;)
dia form 4. Tuaa ur toeh. a.k.a pakCik~ 
Aku form 2 , beza umo aku ngan dia 3 taonn kan? *entaII
kesah plak aku? Gedik aku bukan kauu ! PuihhhhII
Gedik niyy aku sayang gilaII. Gedik a.k.a Gemokk. 
HAHAHH:* kekisah pulak kenn? 
Gedik aku niyy dia taktaooo~ acam mana. 
bebelom pena jmpee berkkk~ KuhhhII
Acam mana eakk dia? ^o0oww^ 
Nama gedik aku niyy. Muhammad Syafiq Bin Abu. *taksilapp
Aku haropp dia setia , ikhlass and everything. Mcm yang aku nakk.
Aku akan cuba terima dia seadanyaa. Nanti aku nak jmpe gedik.
dekat MALL. bilaa? Adee urh~ Werkkk :p
Nampak aku tegoo taww. sayang kauu semuaa.
Tak sabar nak jumpa GEDIK aku niyyy. HAHA ;)
Bilaaa buley jumpa dia eakk? *misssSESANGAT
Jangan rampas dia dari aku Insyaallah aku tak buley nak hidop kot.
Sapee amek diaa aku bunuh kauu. *joke Hanyaa ALLAH & fmly dia.

Siti Mariam LOVE Muhammad Syafiq  






StroyyMoryyySAJEE

HaaayyyyHaiiii. . Assalamualaikum. (TENGOK GAMBA DULU)


Tawuuu sapee baju hijauu toe? Kawan kitaaa laaa. 
Nak kenal? takbolehh:* Hempokk kanggg. Ngekk !
Kitaa yang baju hitam + putih toeh. Kita tak lawa mana pungg.
Tahu awek kau lawaa. K,diammm ! Haha:*
Time niy tengah sambot *HARI GURU*
Kau ade? Takdee kan. K,shuttt ! Huhu. .


Jyeah - APPROVED:*
Aku dah ade pakwe kauu adee? 
Aku tahu laaa daa lamee. *jelly
Aku sygss diaa sesangat. (LOVEYOUSOMUCH)
Dahh , DIAM~


Nak pegi sekolaaa~ Aku budakk sekola lagi laaa. 
Nama aku fullyII Siti Mariam Bt Latiff. Age aku 14 tao0n.
Mak aku orang Kelantan. Ayah aku orang Johor. Ngek !
Aku sygg kedua-dua Ibu-Ayah.
Nak story. Ayah aku meninggal masa umo aku 3 tahonn berkk~
Sedeihh '.' sekarang aku cuma ade Ibu. Ibu laa everything. Jyeah.
Tak lupa jgax family aku , kakakankadabagngankad dan kengkawan.
Aku syggggss korang semuaa '==="


Nama : Lina Norani bin taktaoo. *soriee
Age : 14 years old. Stay : Parit Rajaa. 
Kenal diaa neyy takk? Kenal? Heheee:*
Aku nak cakap sesungguhnyaa. 
Aku amat dan teramat sayang dia niy.
Walaupun tak rapat manee. 
But dia uh yang selalu ade disamping aku.
Sebab toeh aku gilaII syg dia. Lebiyuu babee:*
Sayang aku at dia takpyaoh akp. *BFF
Jangan jelly berkkk~ Ngekkk !


Hoooooo~ Yangg niyy pung sama , aku syg jgakkk.
Dia niy kawan yang selalu ade di dalam classs.
 Time susah senang dengan dia laa.
Diaa niy carring sngt pasal aku. Diaa niy gembeng taww.
 Kalo aku marah dia.
Takpyoh akp , Nangis laa diaa. HeheeII
Diaa niy comel berkkk~ HehekkII
Aku sayang dia sampai nafas aku berhenti. 
Amacam? Sweet tokk?
Ecehh , G.E.D.I.K plak ayat aku toeh.
Kayy , DIAMmm~ HukII


Heyyyy ! Cunn bebeno kan awek aku niyyy? *joke
K,perasann. Dia niyy daa berpunya berkkk~ 
Pakwe diaa boleyy laaa.
hahhaahhaII. Kayy , diam uhh. Kaki nakk? .==='
Diaa neyy kawan aku paling cun. *TIPUUUU
bebetol laaa. Dia niyyy aku syg jgakk. Sayang sesangat. 

Siti Mariam Binti Latiff. 14 tao0n.












Tuesday, 13 March 2012

Hang0ut ;>

Hang0ut.,/ Cuti sek0lah pegy mne jek k0rang ?
untonglahhhh k0ranxx. ermmmm,aq0 ? ;<
ceyhhhh,mle lahh mke cuak aq0 t0ehh.,/
ermmmmmm,aq0 p0n hang jgakk,. 
but dekad jex., Beee Peeee Mallll.
ermmmm,Sabtu hry t0eh aq0 dahh pergi Mall., 
teman kwan aq0 beli BARANX foli0.
it0 p0n pg kejap jexx.,
ermm,kul 2.00 dah blek.,
ermmm,so0ry akq miera & donat.
kite tak tahu akq prgi ., ermm,so0ry-II.
ermm,akq len kly la0 free kte tw0n sme-II eahh., hehe.
ermmm,hari ny aq0 maybe tw0n Beee Peee Malll.
kawan-II karib aq0 semua ajax.
tapi,aq0 tak tahu b0le pg ke tidak.,
ermmmmm,aq0 tak nak pergi sebab aq0 x nak jmpe EX aq0.
errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ermmmmmmmmmmmmm.,

klau aq0 tw0n Mall kte meet at cne auw.,
lau rse knal,tg0r je lahh auw.
aq0 tak kesahhh ! aq0 tak s0mb0nx. hehe., /
0k , PAPAI.

Saturday, 11 February 2012

:| AWAK BAGI SAYA BUNGA |:

WH0 ( ? ) hahaha . 
Bukan PAKWE lahh . 
KAWAN kitaaa . 
ermm , awak TERIMA KASIH .
kitaa nak amek gmba bunga nya but bunganya.
tadi kitaa ltax at MEJA tau .
lpasue bunga pnyea plastic . dahh terk0yak sedikt. .
sebab adek sedara kitaa buat main. . '.'
ermmm , HAHA '.' 
so0ry2x . . bukan x MENGHARGAI .
Maaf awak . kita sangad MENGHARGAI .
but nape kasi kitaa ? kita n0thing rely kan. . xpe lahh .
btw THANZZ. . kita sayanxx awak s0 muchh . ngekk .





Wednesday, 8 February 2012

Kau Buat Ak0 -----> Ak0 Blas ( ! )

MUAHAHAH ( ! ) Kesah pul0x ak0 ( ? )
Jangan Cari psal lahh KAWAN .
ka0 JUAL MAHAL . Bila ak0 tnyew ( ! ) Bila ak0 mntak ( ! )
n0w , HAMEK kau . Giliran ak0 pul0x JUAL MAHAL .
Amacam ? Best ! 
PADAN MUKA KAU  ( ! )
Ak0 Dah x ma0 KAWAN ka0 lagi ( ! )
kau x rty MENGHARGAI . WEkkk  =p
sape sw0h ? adeKAH ak0 sr0h ?
x kan . len kaly jgan CARI PSAL .
Mulai ary niy ak0 nak tng0k b0leh ke ka0 buat smua t0e sndiri. .
HAHAAHA :D
MEm0ry ka0 dkat KEPALA AK0. .
s0 , Abes lahh kaw budaxx. . 
Kau buat ak0 , ak0 d0uble buat ka0. .
Baru ADIL kan syanxx ?
0k2x . . sudahh lahh . .
mlas dahh Cerita psal budax mcm kam0 ! 
0kayh . PAPAI . wul0ve y0u !

Panas Gilaa Bhaiii ----> Cikgu 0uw Cikgu ( ! )

Whuhuhh ( ! ) Semalam kena jemur dkat tengah PANAS ( ! )
Cikgu x b0le buat tmpat REDUP agy ker ( ? ) 
Terlalau Redup t0ehh ( ! ) Semalam , mmg ak0 x puas HATI ( ! ) 
Niyy PENGAWAS punya psal lahh. . nak buat PRATISE. .
unt0x Hari Isnin nnty smpy kne mcm t0ehh  ( ! )
Erhhhh ( ! ) JUMAAT niyh kena datanx AWAL ( ! ) 
Cikgu 0uw Cikgu saya x biasa bag0n pAGI .
Tapi kalau saya pegi PAGi dapat jumpe dia . 
0k,SER0N0K ( ! )
TERIMA KASIH GURU ( ! )
BUT semalam , nak MENANGIS ak0. .
Dahh lahh kne berdiri dkat tgah PANAS .
0k , bukan ak0 s0ranx. . RAMAI ( ! )
Kulit saya dahh gelap , Cikgu x pyahh lahh nak GELAP kan lagy .
Muahahaaha ( ! ) Grrrr '.'
LAen kaly SUMPAH tak nak PERGI .
Kalau terpaksa , HATI x akan RELA ( ! ) Ngek !
Dahh lahh Belakang - Depan ak0 B0y ( ! ) Grrrr . 
please lahh weyh , Grrr .
SAKIT HATi NiY ( ! ) huhu. .
0k . Malas dahh nak St0ry m0ry. . 
sampai sini jeak ( ! ) Papai . Muahh bnyak2x. . hehee. .

Tuesday, 7 February 2012

R0me0 & Julient ( ? )



Nama Pelak0n : R0me0 & Julient ( ! ) HAHA '.' 
Reme0 & Julient berkenalan di LamanMukaBuku ( ! )
Dari sebuah gr0up & Adek ankad LELAKI itu membuat mereka sesangat RAPAT ( ! )
Tetapi Merekan digelar MUS0H ( ! ) 
Kerana merekan tidak b0leh bertemu diMANA2x ( ! )
example : FACEb0ok , FTF . . Ms8 , Call .
Asyek nak GAD0H sahaja ( ! )
R0me0 & Julient suka begad0h . Mereka selalu MENGANJING sesaling mereka.
Julient sangat EG0 & R0me0 pula sangat SAIK0 ( ! )
Semasa Mereka RAPAT . mereka sesaling sudahh mempnyai BUAH HATi .
Julient pnah keluar BPMALL dengan R0me0 & adek ankad R0me0 .
Ermmmm , tetapi x seindah yanx k0ranx anggap .
Rupa2x , R0me0 bawax BUAH HATi diaa .
Kesian Julient ( ! ) 
If k0ranx nak tahu Julient niy MENYEMBUNYIKAN SESUATU ( ! )
NAk tahu ape ? Sbenarnya Julient SUKA pada R0me0. . HAHA '-'
kelakar kan Julient t0ehh ( ? )
Julient selalu JUMPA R0me0 di PURAKENCANA. . 
tetai dengan ADEK ANKAD Julient t0ehh. .
PernahKAH awk smua 6mpak ?
            Julient ini 0ranxnya b0lahh lahh tahan R0MANTEk .
Julient ada PAKWE . R0me0 jugakk ada MAKWE .
Ketika mereka berJUMPA Julient xpnah bgtau dekad buah hati dia .
Roeme0 x tau lahh kan ? Grrr .
Tetapi R0me0 sangat R0MANTEk . SUMPAH .
Ya Allah  ! ! ! 
Julient sangat pelik kerana R0me0 Reem0veBl0ck Facebo0k Julient. .
KenapaKAh ( ? ) ermmm , Julient ingat R0me0 yang buat .
Tetapi MAKWE R0me0 ? KenapaKAh ? 
Apa Salah Julient . ? huh !
Ermm , apa yang MAKWE R0me0 tahu tetang KAMI ( ? )
Sung0hh PELIK ( ! ) Grrr '.' 
0k,actually Julient x kesah p0ns. .
tetapi Julient nak tahu but why ( ? )
R0me0 Selalu chek Enp0n Julient ( ! )
Tapi Julient x pnah tahu kenapa. .
ermm , Julient bek slalu bagi. . Hehe. . errrhh !
smpai lahh 1 hari Juliet memberitahu kepada R0me0 .
yang Julient SUKA pada R0me0. . pewhhh !
Juliet pelik kenapakah dia seperti layan Julient dgan BAIKSEKALi ( ? )
Adakahh R0me0 mempunyai perasaan yang SAMA ( ? )
IMPOSIBBLE ( ! )  kan (?)
0k , tbe2 Julient dapat tahu R0me0 PUT0S dengan MAKWE dia ?
KENAPAKAH LAGI ?
ADAKAH salah Julient ( ? )
0k , Julient ny sngat mengada2x. .
klau call , ms8 R0me0 suka Mengedik lahh . HAH :D
Julient pnah tnyw kat R0me0 ,
R0me0 syanx Julient x ? 
R0me0 ckap R0me0 syanxx Julient. .
tbe2 , R0me0 tnyw blek at Julient .
s0 Julient ckap lahh syanx. .
n R0me0 b0leh tnyw dkat Julient . .
Julient nak jadi ISteri dia ke tidakk ?
Julient dgan pantas MENJAWAb . . T I D A  k ( ! )
Julient p0n x tau kenapa Julient ckap mcm gt0ey. . 
Ermmmm , tapi ckunx Julient dgan dia dahh x RAPAT .
Dia mrah Julient. . sbab Julient tipu dia. .
lgp0n Julient TERPAKSA. .
ermm , sdeyh kan . . mzty lahh. .
tapi x pe , Julient RELA - SANGG0P tunggu diaa .
Eishhh , bkan tnggu dia jdi PAKWE Julient. .
tnggu diaa MAAFKAN Julient. . heehe. .
0k , lahh smpy cne jekk , pnat lahh nak st0ry m0ry psal MAMAT Kedek0t t0ehh !


KenapaKah Ak0 Mimpi Dia ( ? )

KenapaKahh ( ? ) #ingintahu
0k,ak0 MENGAKU yanx ak0 adelahhh MINAT dia ( ! )
DAMN ~ ErrrrR
please la weyhh . ak0 cuma MINAT as a FRIEND n0t muchh 0k. 
itu k0ranx kne tau ( ! ) Dekad sk0lah ak0 kne jdi BAHAN ( ! )
k0ranx tahu BAHAN apa ( ? ) BAHAN EJEKKAN ( ! )
please lahhh . Ni semua because BUDAX JAM G-SH0CK PALSU ( ! )
Dia yanx mulakan . Kalau tidak mzty pekara ny TIDAK berlakuKAN ( ? )
Ermmm , M0ther said JanganPEDULIKAN . 0k2x. ! Grrrr ~
0k , Semalam kita mimpi diaa ( ! ) 0MG !!!! 
KEnapaKah dia ade dalam Mimpi ak0 ( ? )
Ak0 rse smalam ak0 xde lahh fkir psal diaa . 
ermmm , Dalam Mimpi t0ehh sung0h R0MANTEK ( ! )
Sampai Ak0 TERSEDAR b0leh TERSENY0M2x. . 0MG !
BENGANG ak0 dpan akq ak0. . Grrrrr ~
Dalam Mimpi ak0 , Eishhhh , MALU . MEMEY UR ! HAHA '-'
0k. . dlam MIMPI ak0 dia NANGIS ( ! ) sebab ak0 HILANG ( ! )
Dia dtanx umah ak0 , but ak0 xder ,
 dan MAK ak0 ckap ak0 HILANG ( ! )
Lpas dry MAK ak0 BAGITAHU. .
diaa NANGIS sahaja ( ! ) Sampai lahh ak0 blek umahh .
Dia NANGIS2x agy , n tHAN bila dia 6mpak ak0 .
Dia MARAH2x ak0 , & Dia pel0x ak0. . L0L -'-
erhh , gedik jerkkk. . tapi SWEET kan ( ? )
MAMAT 0uw MAMAT KenapaKAH engkau ada ? ?
didalam MiMPi ak0 ( ? )
Adakah , ak0 JAT0H CINTA PADA KAU MAMAT ( ? )
Erhhh , kita bukan rapat p0n at scho0L. . 
ermm , duaSALING s0mb0nxMeny0mb0x. .
MacamMana ( ? ) Samapai ckunx ak0 happy bila teringat2x..
MIMPI tadi tau BUDAX ( ! ) 
ADAKAH AK0 JAT0H CINTA ( ? ) ( ? ) ( ?) ( ! )
k,Bhaiiii ( ! )







Monday, 6 February 2012

Tur0n Mall ------> Batu Pahat ( ! )

Tahu kan Mall ue Terletak di MANA ( ? )
Di J0h0rBatuPahat ( ! ) TAHU KAN ( ? )
Tempat Ak0 dan Kawan2x Sh0ping - Jalan2x ( ! )
Hari t0ehhh ak0 tw0n Mall dengan Ewan , Eyqa , Nizam (  ! )
Erhhhh , sungg0h klau b0le x nak p0n tw0n Mall ,
but ade Eyqa memaksa , PERGI lahh. .
Ada ape jekk at cne ( ? )
Ada Girl/B0y SELENGA , BAJED , H0WT & ChantekCunKacakEnsem ( ? )
TAhukan siapa yang ensem itu , lelaki-II disana lahh. .
Tahukan Sape yg chantekcun melecun ( ? ) Aweks lahh ( ! )
Dann ade 0ranx jual-II branx. . yea lahh tempat sh0ping kan .
best b0lehh lahh.. Ramai JejakaAwek at cne tawhh ( ! ) 
b0le pilih jek , KAH4 ( ! )
ITU JEKK K0DS , TATA .                    

Pengawas 0uw Pengawas ( ! ) ----> 2012

Pengawas ? Kena buli kea dgan Pengawas ?
takk , Takk lahh . hehe. .
kena s0und kan ? takk , takk ( ! ) 
Actually tah0n 2012 , ak0 memengang 1 tanggungjawab. .
0k , ak0 menjadi se0ranx PENGAWAS ( ! )
klau jadi pengawas , k0ranx 6mpak mcm easy right ?
Actually , susah tau ( ! ) 
ak0 pling x suka klau kne disur0h. . 
buat itu , buat ini . klau cikgu b0leh lahh ak0 tbik agy .
niyy erk ? #s0me0ne.. ( ! )
nek menyampah sudahh ( ! ) 
yeee lahhh , dia ue actually bkan ketua - pen0long ( ? )
tapi lagak dia mcm ketua - pen0long PENGAWAS ( ! )
0hhh , sungg0h ak0 benci ( ! ) 
bkan nak mengut0k atau mengata . but apa yang ak0 ckap bet0l pehh . 
bdax f0m 1 th0n niy snang jek nak jge but ag tua ,
pleng susah , pt0tnyer bdak ag tua xde lahh buat masaalah ,
ny bdak ag tua yg BANYAK BIKIN MASAALAH ,
ak0 gram meyh ( ! )
gram X gram p0ns member ak0 jugakk kans ( ? )
ak0 xde lahh , jdi pengawas , GILA KUASA ( ! )
ermm , ak0 bek jek k0ds .
0k , ak0 gram sngad ngan bdak f0m 1 s0ranx niy. .
ak0 dahh teg0r jgan pkai TUD0NG PENDEK ,
es0k dia x pkai tauu , dia pkai td0ng labuhh punya ,
w0whh , BANGGA NYA ak0. . 
tpii , yg pling buat ak0 KECEWA. .
es0x nya bdak t0ehh pkai td0nx PENDEK ( ! )
SUMPAH , ak0 geram gilaa babun ngan budak t0ehh. '.'
Pt0tnya b0le jek amek tindakan ( ? )
but , ak0 ny bek 0ranxnya , PERASAN ( ! ) HAHA -.-
ak0 tg0r jekk & ak0 bgy chance . es0k lastly .
pkai lgy , ak0 tlis nme . HUH !
ak0 ckap es0x pkai td0nx panjang lahh sket ( ! )
and than ak0 x thu ape berlaku ( ! )
kerana es0x hari JUMAAT .
Hari JUMAAT kan ms0x lewat s0 , 
mlas lahh nak cry bdak t0ehh ,
erm , ak0 engad klau dpan mte ak0 , 
dia pkai agy , ak0 cuma tlis nama . 
so0ry tau adekk ( ! ) 
Akq dahh ckap but DEGIL kan ? 
JAHATNYA AK0 ( ! )
0k,maybe cmpai cne jek k0ds. . len kly ak0 WRITE agy .
Tata , Muahh skett ( ! )  Ngek ( ! )